Vračila

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo izdelkov

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta), brez razloga vrnete. Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, na kontaktni e-naslov info@paintball-trgovina.si, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo.Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Stroške vračila blaga plača kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Vračilo kupnine

Če kupec odstopi od naročila, mu po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano, v nespremenjeni količini in še neuporabljeno, skladno z zakonom vrnemo denar za plačano blago.
Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca.


Zavrnitev naročila

Spletna trgovina www.paintball-trgovina.si lahko zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki s katerimi razpolaga, ne more izvesti.

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je poštni paket, s katerim je kupec prejel naročene izdelke, fizično poškodovan; da je poškodovana ali mastna embalaža; da v paketu manjka vsebina ali da paket kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter izpolni reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

PRIJAVA NA E-NOVICEPrijavite se na e-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah in ugodnostih.